Barolo Bricco Luciani 2019 DOCG

52.90

MAURO MOLINO (PIEMONTE)

Wijnstijl: Droge krachtige gerijpte stille rode wijn

Regio: Piemonte
Type druif: Nebbiolo
Alcohol: 14%
Appellatie: DOCG Barolo
Formaat in liters: 0,75

Gratis verzenden voor bestellingen boven de 150€

  • Klaar Tevredenheid gegarandeerd
  • Klaar Door en voor wijnliefhebbers
  • Vinkje Veilig en snelle betaling van je bestelling
DE BESTE AFREKENMOGELIJKHEDEN
  • Visa Card
  • MasterCard
Categorieën: ,

Ontdek de weergaloze Barolo Bricco Luciani DOCG, een meesterwerk van het vooraanstaande wijnhuis Mauro Molino evestigd in het betoverende Piemonte. Deze uitzonderlijke Barolo, gekenmerkt door de Nebbiolo-druif, belichaamt de rijke traditie van de regio en biedt een unieke en verfijnde wijnervaring.

Met een beperkte productie is de Barolo Bricco Luciani een waardevol en zeldzaam juweel. De wijngaard, strategisch gelegen tussen de meest prestigieuze crus van Barolo te Annunziata di La Morra, draagt bij aan de unieke kwaliteit van deze wijn.

De Nebbiolo-druif, met zijn kenmerkende kracht en complexiteit, verleent deze Barolo een diepe robijnrode kleur en betovert de zintuigen met aroma’s van rozen, rode bessen en subtiele kruiden. Het houtlageringsproces van 18 maanden in Franse eikenhouten vaten voegt een prachtige diepte en verfijning toe aan deze wijn.

Maak deze Barolo Bricco Luciani DOCG de kroonjuweel van je collectie. Bestel nu en ervaar de grandeur van Piemonte in elke slok. Ontdek waarom deze Barolo wordt beschouwd als een onmiskenbaar meesterwerk onder de Italiaanse wijnen. 🍇🍷